Over ons

Sweetheart is opgericht in 1995 en verkocht aanvankelijk alleen speelgoed en snoepwaren. Intussen zijn we gegroeid naar 4 filialen in en rondom Groot Paramaribo en sinds kort ook op Lelydorp. We bieden onze klanten een breed scala van producten, perfect voor iedereen die op zoek is naar originele en leuke kado-ideeën om hun kleintjes en/of vrienden en familie te verrassen.

Sweetheart is sinds de oprichting van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de lokale markt als het gaat om het aanbod van speelgoed, snoepwaren, feestartikelen  en kado artikelen. Deze positie hebben we weten te verkrijgen en te consolideren door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Het continue werken aan diversiteit en kwaliteit in zowel het aanbod als de dienstverlening heeft ertoe geleid dat wij deze voortrekkers positie tot op heden kunnen handhaven.

2014 is het jaar waarin wij onze assortiment ook online zijn gaan aanbieden. Hiermee komen we de behoefte tegemoet van zowel onze klanten in Suriname als daarbuiten door een platform te creëren dat toegankelijk is voor iedereen zonder daarbij de fysieke winkels te hoeven bezoeken. Iedereen kan dan gebruik maken van de voordelen die online winkelen met zich meebrengt w.o. 24 uurs openingstijden en online beschikbare produkt en klant informatie.

Met de online winkel hebben wij een uitbreiding voor ogen waarbij de klantervaring bij Sweetheart nog verder wordt vergroot en we nieuwe interessante markten kunnen aanboren binnen en buiten Suriname.