Barbie Barbie Fairy Candy Fashion

Barbie-feeënpop met vleugels met snoepjesversiering! Laat je fantasie de vrije loop met deze feeënpop met haar prachtige kleuren en haar met snoepjes versierdevleugels. Want met Barbie, you can be anything! Barbie feeëenpop uit het Koninkrijk van de Snoepjessprookjes is het snoepje van de week in een lijfje metzuurstokstrepen, een paarse feeënrok met glitters en vleugels met snoepjesdeco. Schattige schoentjes en een prachtige paarse kroon op haar roze feeënkapsel maken de betoverende look compleet. Speel met deze prachtige feeënpop een heleboel verhalen na en verzamel alle Barbie-sprookjespoppen voor nog meer speelplezier. Inhoud: feeënpop met vleugels, rok, schoentjes en haarband. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


eur 24,85
In winkelwagen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen